Известие

Collapse
No announcement yet.

Взе да ми омеква съединителя 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Взе да ми омеква съединителя 156

колата е 156 и от 2 години не сам имал сериозни проблеми ама от няколко дена ми къса нервите.докато си карам взе да ми омеква съединителя и така омекна че не мога да сменян скоростите.закарах е до майстора и ми каза че е горната помпа на съед.смени я с чисто нова и така уж готово ама не.след 50 метра пак потъна педала.каза че ще сваля скоростите да смени и другата помпа ама като ми каже че и съединителя е заминал ще ида да се гръмна накрая.ако някой е имал подобен проблем да сподели.забравих да кажа че преди не ми губише спир. теч. но след като смени горната помпа и е обезвъздушаваше няколко пъти и прокапа от някаде

Така както обясняваш е помпата. Сменяш и толкоз
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от bojo44 Покажи съобщение
      колата е 156 и от 2 години не сам имал сериозни проблеми ама от няколко дена ми къса нервите.докато си карам взе да ми омеква съединителя и така омекна че не мога да сменян скоростите.закарах е до майстора и ми каза че е горната помпа на съед.смени я с чисто нова и така уж готово ама не.след 50 метра пак потъна педала.каза че ще сваля скоростите да смени и другата помпа ама като ми каже че и съединителя е заминал ще ида да се гръмна накрая.ако някой е имал подобен проблем да сподели.забравих да кажа че преди не ми губише спир. теч. но след като смени горната помпа и е обезвъздушаваше няколко пъти и прокапа от някаде
      Казваш,че ти е сменил горна помпа и след 50 метра не е добре.Най-вероятно не е обезвъздушена правилно.Относно теча може да е от изтеклата течност при ремонта и обезвъздушаването.
      Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

при мен имах същия проблем оказа се един маркуч за помпата беше леко спукани педала пропадаше,всичко се оправи с нов(втора употреба) от колегата ферарист за 18лв
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
          при мен имах същия проблем оказа се един маркуч за помпата беше леко спукани педала пропадаше,всичко се оправи с нов(втора употреба) от колегата ферарист за 18лв
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47379
          Може и сам да си го оправиш. Без да ходиш по майстори
          Alfa 156 1,6 TS ex
          Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
          Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Working...
          X